Të gjithë e keni përdorur gabim dollapin poshtë furrës, do të mahniteni për çka shërben

0
206

Shumica nga ne në atë dollap kryesisht lëmë gjërat e nevojshme, siç janë letrat e kuzhinës, foliet dhe mjete të tilla, shkruan revista Kosovarja.

Por a i keni bërë ndonjëherë vetes pyetjen se çfarë shërben ai dollap ?!
Dollapi poshtë furrës elektrike, ndryshe quhet “dollap i nxehtë” me që shërben që të ruhet nxehtësia e ushqimit rreth 2 orë pasi që të jetë gati.
Nëse ende nuk jeni të sigurt për këtë gjë, ju mund t’i lexoni instruksionet që shkruajnë në garancin e furrës

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × 2 =