Ja sa kohë ju duhet për të mbetur shtatzënë

0
190

Femra, kur krijoni një lidhje serioze dhe mendoni të krijoni familje me “personin e duhur”, padyshim se në mendjen tuaj sillen edhe mendime se sa i lehtë do të jetë procesi i ngjizjes së një fëmije.
Studimet e kryera së fundmi thonë se mesatarisht çiftet provojnë rregullisht gjashtë muaj para se të mbesin shtatzënë.
Ekspertët tregojnë se duhen mesatarisht 78 sesione seksi për t’u ngjizur, dhe nëse ky numër përpjesëtohet me 13 (sesionet e seksit brenda muajit), atëherë duhen gjashtë muaj seks pa mbrojtje për të mbetur shtatzënë.
Normalisht kjo shifër është vetëm mesatarja dhe ndryshon për çdo njeri.
Një në shtatë çifte përjetojnë vështirësi sa i përket mbetjes shtatzënë, ndërsa ka disa njerëz të cilët mbesin pothuajse menjëherë shtatzënë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × five =