Dafina Selimi me hapa të sigurt drejt fitores

0
1250

Speciale nga Holanda Vjene.Dafina Selimi me preardhje nga Skenderaj ku jetone dhe veprone ne Holand, Gjithashtu e cila ka mare pjese ne Miss Grande ne Kosove, me 04.05.2018 ku serishte do mare pjese me 26.07.2018 ne Prizren gara, e cila do te mbahet per 5 dite deri me 31.07.2018 Gjithashtu Dafina Selimi eshte nje modele,me bukurine e saj mahnitese, presim qe gjithashtu do te jete edhe garuesja me e sukseshme ne Prizren. Me nje bukuri origjinale me nje stil mode i deshirojm suksese Dafines.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

five × four =