Vdes gruaja më e moshuar në botë! Nuk do ta besoni sa vjeçe ishte !!!

0
277

Ana Vela Rubio u lind më 29 tetor 1901 në afërsi të Kordobës dhe që nga mosha 40-vjeçare e shekullit të kaluar ka jetuar në Kataloni.

Ajo mori përsipër kurorën e evropianes më të vjetër, kur më 15 prill të këtij viti, Emma Morano vdiq në moshën 117 vjet e 137 ditë.

Kjo grua vdiq ditë më herët dhe katër muajt e fundit me të ka jetuar vajza e saj 90-vjeçare.

Pretendohet se pas vdekjes së Ana Vele Rubio, personi më i vjetër në Evropë është bërë një grua tjetër nga Mesdheu, gruaja italiane Jozepina Projeto, e cila është 115 vjeç dhe 200 ditë, transmeton Albagraf.al

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 − 3 =