Kjo është jeta brenda shtëpive publike në Bangladesh ku vajzat 12 vjeçare përdoren për se**ks

0
1591

Bordel Kandapara në distriktin Tangail është vendi më i vjetër që ekziston prej 200 vitesh, transmeton lajmi.net
Bangladeshi është një prej vendeve më të varfra myslimane në botë, ku prostuticioni është legalizuar.
Edhe pse ky vend u shkatërrua më 2014, banorët e rindërtuan atë dhe jetuan në këto kushte të këqija.
Gratë në këto lagje merren më prostitucion pasi jetesa është mjaft e vështirë. Ato shkojnë me rreth 20 burra në ditë. Vajzat e vogla të moshës 12 dhe 14 vjeç, të cilat vijnë nga familjet e varfra, bien viktima të trafikimit dhe prostitucionit.
Shumë prej këtyre femrave që punojnë aty, edhe kanë lindur dhe jetojnë, po aty, në bordel.
Fotografja Sandra Hoyn ka bërë disa foto që janë dëshmi e asaj që ndodh në një shtëpi publike ku punojnë edhe vajza të moshave 12-14 vjeç, që i përkasin një “zonje”.
kli ko me posht per te par vid eon tmerruese

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × 4 =